Voor ons nieuw restaurant zijn we op zoek naar een nieuw ervaren team.
Vanaf 1 Oktober gaan we van start met een nieuwe chef en een nieuw concept. Jonas Bovri deed ervaring op bij onder andere Sir Kwinten*, De Bakermat* en werkte 6 jaar bij de Château du Myrlord** en zal de keuken van Restaurant Royal Astrid leiden.
Voor deze drie functies zoeken we verschillende profielen.
Werkuren van Maandag tot en met Donderdag. Lunch en Diner, Geen service coupé. Loon naar ervaring.
Sous-Chef
We zoeken een rechterhand voor onze chef. Ervaring op gastronomisch niveau is noodzakelijk. Hygiënisch, ordelijk, structureel, productkennis en creatief zijn de belangrijkste pijlers die we zoeken voor deze functie.
Maître d’Hotel – Gastvrouw / Gastheer
U heeft ervaring als zaalmedewerker, liefst op gastronomisch niveau. We zoeken iemand met een stralend en verzorgd voorkomen, sociaal, professioneel met een goed overzicht van wat er in de zaal gebeurt. U bent de link tussen de keuken, de zaal en de sommelier. Een duizendpoot die vooruit denkt, zonder controle te verliezen. Een persoon die graag met een glimlach werkt en die rust uitstraalt.
Sommelier
Kennis van Biologische en Biodynamische wijnen zijn noodzakelijk, ervaring in de zaal des te meer. U werkt in samenspraak met onze Wine Director voor de perfecte wijnselectie. Samen met de Maître d’Hotel zorgt u voor een perfecte service. Ervaring in stockbeheer en het up to date houden van wijnkaarten zijn pluspunten. Onze gasten verwachten een perfecte wijnervaring die u samen met de chef zult creëren.